2023

Muhoksen vappu 2023


Laitasaaren Kyläyhdistys ry oli mukana Muhoksen Vapussa 2023. Niinhän siinä kävi, että kaikki munkit saatiin myytyä tosi nopeasti. Tapahtumassa myimme yli 300 munkkia ja lisäksi kahvia ja mehua. Munkit olivat herkullisia ja moni kävikin kehumassa munkkien makua! Ehkäpä menemme ensi vuonna siis uudestaan. 

Muhoksen Avoimet Kylät päivä 2023


Laitasaaren Kyläyhdistys ry osallistui valtakunnalliseen Avoimet kylät päivään 10.6. järjestäen Laitasaareen tapahtuman. Tapahtumassa oli peräkonttikirppis, lapsille mukavaa puuhaa ja kesäkahvio. Lisäksi Laitasaaren kyläyhdistys ry tarjosi kävijöille herkulliset Viskaalin makkarat. Sää suosi tapahtumaa ja kävijöitä oli runsaasti. Kesäkahviossa myimme tuoreita kotitekoisia munkkeja. Munkkeja lupasimme paistaa ensi kerralla enemmän, koska niin moni olisi halunnut ostaa niitä kotipakettiinkin. 

Elotapahtuma 2023 Laitasaaren koululla

Elotapahtumassa riitti iloa ja vilinää. Herkuteltiin kotitekoisilla munkeilla, hattaroilla, karkeilla, poppareilla yms. ja vietettiin aikaa leikkien ja pelaten. Tapahtumassa oli leikkimieliset kisat saappaanheitossa ja pussihyppelyssä. Sää suosi tapahtumassa. Kiitos kaikille kävijöille ja onnea kisojen voittajille!


Laitasaaren Joulumyyjäiset 2023


Tapahtumassa on runsaasti myyjiä myymässä upeita käsitöitä sekä herkullisia kotitekoisia herkkuja, Muhoksen Torvipojat luomassa ihanaa joulun tunnelmaa ja Joulupukki jakoi lapsille karkkia. Lisäksi tapahtumassa oli Laitasaaren kyläyhdistys ry:n kahvio, jossa myytiin riisipuuroa sekä glögiä, kahvia ja viinereitä. Kiitos kaikille kävijöille ja myyjille! Kiitos Torvipojille vierailusta!