2022

Laitasaaren vappu 2022 Laitasaaren koululla 

Laitasaaren vappu-tapahtumassa oli tietenkin myynnissä tuoreita kotitekoisia herkkullisia munkkeja sekä monenlaista puuhaa lapsille. Tarjolla oli ongintaa, taikurinilmapalloja, jättisaippuakuplia, jumppasalissa temppurata ja ulkoleikkivälineitä.

Laitasaaren kylän toimintapäivä 13.8.2022, järjestäjinä PoPLin Eloa ja iloa kylille-hanke ja Laitasaaren kyläyhdistys ry


Toimintapäivässä oli monenlaista liikunnallista touhua kaikenikäisille. Montassa sai kokeilla kajaakkeja ja sup-lautoja, ajaa fatbike-pyörillä luonnossa, pelailla monenlaisia ulkopelejä sekä tietysti herkutella makkaroilla. 

Laitasaaren elotapahtuma 27.8.2022 Laitasaaren koululla


Elotapahtumassa riitti iloa ja vilinää. Herkuteltiin hattaroilla, karkeilla, poppareilla yms. ja vietettiin aikaa leikkien ja pelaten. Tapahtumassa oli leikkimieliset kisat saappaanheitossa ja pussihyppelyssä. Sää suosi tapahtumassa. Kiitos kaikille kävijöille ja onnea kisojen voittajille!

Laitasaaren hyvinvointi-ilta 22.9.2022, järjestäjinä PoPLin Eloa ja iloa kylille-hanke ja Laitasaaren kyläyhdistys ry


Hyvinvointi-illassa kuulimme mielenkiintoisen ja opettavaisen luennon, tuolijumpattiin, mitatiin puristusvoimaa ja kehonkoostumusta (inBody), tehtiin liikkumiskykytestejä, kuultiin tietoa Muhoksen kunnan liikuntaryhmistä sekä tietenkin syötiin hyvin. 

Valmis kotalaavu, Hanke numero 200073, Laitasaaren Mombasa  

Laitasaaren kotalaavun avajaiset 2022


Avajaisissa Muhoksen Torvipojat soittivat avajaisfanfaarin ja muutaman kappaleen. Ihana syyssää suosi avajaisia. Avajaisissa tietenkin paistettiin Viskaalin makkaroita ja nautittiin pullakahvit. Kiitos kaikille kotalaavun talkoisiin osallistuneille sekä Muhoksen Torvipojille!

Laitasaaren kylän virkistyspäivä Rokualla 20.10.2022, järjestäjinä PoPLin Eloa ja iloa kylille-hanke ja Laitasaaren kyläyhdistys ry


Virkistyspäivässä sää suosi. Virkistyspäivässä tietenkin syötiin hyvin, tehtiin kävelyretki Rokuan ihastuttavaan luontoon, käytiin kylpylässä ja vesijumpattiin. 

Laitasaaren Joulumyyjäiset 2022


Mukana oli Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry:n Eloa ja Iloa kylille -hanke. Tapahtumassa on runsaasti myyjiä myymässä upeita käsitöitä sekä herkullisia kotitekoisia herkkuja, Muhoksen Torvipojat luomassa ihanaa joulun tunnelmaa, kampaaja palvelut sekä Joulupukki jakoi lapsille karkkia. Lisäksi tapahtumassa oli Laitasaaren kyläyhdistys ry:n kahvio, jossa myytiin riisipuuroa sekä glögiä, kahvia ja pipareita. Kiitos kaikille kävijöille ja myyjille! Kiitos Torvipojille vierailusta!