Kuvagalleria


Galleriaan oon koottu kuvia Laitasaaren ihanasta luonnosta ja Laitasaaren kyläyhdistyksen tapahtumista.

Gallerian kuvat ovat kronologisessa järjestyksessä.

Laitasaari 2021

Laitasaaren koulu ja päiväkoti 2021

Muistoja menneistä tapahtumista

Kesäkuun 2021 leikki-illat

Peräkonttikirppis Laitasaaren koululla 2021

Elotapahtuma Laitasaaren koululla 11.9.2021

Joulumyyjäiset Laitasaaren seurojentalolla 11.12.2021

Laitasaaren vappu Laitasaaren koululla 2022

Laitasaaren vappu-tapahtumassa oli tietenkin myynnissä tuoreita kotitekoisia herkkullisia munkkeja sekä monenlaista puuhaa lapsille. Tarjolla oli ongintaa, taikurinilmapalloja, jättisaippuakuplia, jumppasalissa temppurata ja ulkoleikkivälineitä.

Laitasaaren kylän toimintapäivä 13.8.2022, järjestäjinä PoPLin Eloa ja iloa kylille-hanke ja Laitasaaren kyläyhdistys ry

Toimintapäivässä oli monenlaista liikunnallista touhua kaikenikäisille. Montassa sai kokeilla kajaakkeja ja sup-lautoja, ajaa fatbike-pyörillä luonnossa, pelailla monenlaisia ulkopelejä sekä tietysti herkutella makkaroilla.

Laitasaaren elotapahtuma 27.8.2022 Laitasaaren koululla

Elotapahtumassa riitti iloa ja vilinää. Herkuteltiin hattaroilla, karkeilla, poppareilla yms. ja vietettiin aikaa leikkien ja pelaten. Tapahtumassa oli leikkimieliset kisat saappaanheitossa ja pussihyppelyssä. Sää suosi tapahtumassa.

Laitasaaren hyvinvointi-ilta 22.9.2022, järjestäjinä PoPLin Eloa ja iloa kylille-hanke ja Laitasaaren kyläyhdistys ry

Hyvinvointi-illassa kuulimme mielenkiintoisen ja opettavaisen luennon, tuolijumpattiin, mitatiin puristusvoimaa ja kehonkoostumusta (inBody), tehtiin liikkumiskykytestejä, kuultiin tietoa Muhoksen kunnan liikuntaryhmistä sekä tietenkin syötiin hyvin.

Valmis kotalaavu, Hanke numero 200073, Laitasaaren Mombasa

Laitasaaren kotalaavun avajaiset 2022

Avajaisissa Muhoksen Torvipojat soittivat avajaisfanfaarin ja muutaman kappaleen. Ihana syyssää suosi avajaisia. Avajaisissa tietenkin paistettiin Viskaalin makkaroita ja nautittiin pullakahvit. Kiitos kaikille kotalaavun talkoisiin osallistuneille sekä Muhoksen Torvipojille!

Laitasaaren kylän virkistyspäivä Rokualla 20.10.2022, järjestäjinä PoPLin Eloa ja iloa kylille-hanke ja Laitasaaren kyläyhdistys ry

Virkistyspäivässä sää suosi. Virkistyspäivässä tietenkin syötiin hyvin, tehtiin kävelyretki Rokuan ihastuttavaan luontoon, käytiin kylpylässä ja vesijumpattiin.